ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Δείτε τι είπαν για εμάς κάποιοι από τους πελάτες μας και γνωρίστε
καλύτερα τις υπηρεσίες και τις παροχές μας.

Βρεθήκαμε για πρώτη φορά στο νησί της Τήνου και έπιλεξαμε το Aeolos bay για τη διαμονή μας. Μια τοποθεσία ιδανική για ηρεμία και χαλάρωση αλλα και εύκολη πρόσβαση παντού.Ευγενικότατο προσωπικό,η καθαριότητα του ξενοδοχείου σε υψηλά επίπεδα, και απόλυτα φιλόξενο περιβάλλον. Η επιλογή του προσωπικού είναι άριστη σαν να νιώθουν δίκη τους την επιχείρηση πχ ο οδηγός ο κος Τάσος που υποδέχεται τον κόσμο με τον καλύτερο τροπο και τον ξεπροβοδίζει. Όμορφα καλοκαιρινά βράδια στο pool bar, με εξαιρετικό barman!Συνεχιστε την καλή δουλειά και...τα ξαναλέμε.

Christina X

Καταπληκτική επιλογή για όσους δεν αναζητούν κάτι απρόσωπο. Υπηνεμη τοποθεσία.τα γεύματα του σπιτικά καλομαγειρενενα και άξιο αναφοράς η καθαριότητα και το εξαιρετικό προσωπικό. ευχαριστούμε για όλη την προσπάθεια που κάνατε για τη δική μας απόλαυση.

Σαββας Δ

Επιλέξαμε το Aeolos bay για τις πρώτες μας διακοπές στην Τήνο και σίγουρα θα το επιλέξουμε και για τις επόμενες!! Ιδανική τοποθεσία, τόσο κοντά στην πόλη ώστε να πηγαίνεις και με τα πόδια, τόσο μακριά ώστε να έχεις την απόλυτη ησυχία! Καθαρό, ευγενέστατο προσωπικό, πρωινό που χρειάζεσαι για τις διακοπές σου.

Yvonni L

Ύστερα από ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο στη Τήνο μπορω να πω πως το Αίολος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία των σύντομων διακοπών μου. Το ξενοδοχειο έχει όλες τις ανέσεις με μια πολύ όμορφη πισίνα και φυσικά χτισμένο λίγα μέτρα μακριά από τη θάλασσα. Η Χώρα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Δε θα μπορούσα να ζητήσω κάτι άλλο. Θα γυρίσω σύντομα.

Ilias M

TOP